Gräspremiären avklarad

 Så var då första grästräningen avklarad. Prio ETT (1) på kvällens träning var att lära känna planen. Men ju längre träningen led så såg det bara bättre och bättre ut.

Uppvärmningen bestod av kvadraten där spelarna föredrog att hålla bollen uppe i luften.

Laget kommer att ha en öppen träning på lördag inför matchen mot Gamlis FF på söndag. Så till alla supporters, det är bara att ta er ner och visa grabbarna erat stöd på lördagsträningen kl 17.00

Sen på söndagen smäller det. Hemmapremiär 17.00 och NI som bor i Bälinge ska synas nere på IP. Vore kul med större intresse i en liten by som Bälinge där alla har barn som spelar i klubben. Barnen vill säkert ner och titta på herrlaget. Så ta med hela familjen ner.



SES I HELGEN!


Grästräning

Ikväll är det då dax att kliva in på en av Bälinge IP:s gröna hagar. Får se hur mycket skönspel det blir då första grästräningen brukar vara otroligt svår att hantera bollen på.

Förr längtade man till första grästräningen då man gick från grus till gräs. Nu är det tvärtom, och man tycker att gräsplanerna är så dåliga i början på våren och man vill vara kvar på konstgräset.


Men en riktigt fin gräsplan är alltid bäst, men det är för sällan det bjuds på sådana skönheter på div 4 nivån.




Bälinge IP ikväll?



Målgester....

Ja hur firar man egentligen när det blivit mål? Tänkte visa er läsare några av Bälingepojkarnas kommande målgester här nedan.




Mårten Gezelius tar i för kung och fosterland...




Jonatan Ståhl....vet inte om det här ger gult kort eller måste hela tröjan vara av?




Niclas Brandebo bjuder på en liknande som Mårten, men med mer kyla i blicken likt Cantona.




Torsten bjuder på en arm upp....ovan målgörare? Påminner lite om Ralf Edström!




Kjelle är mittbacken med målvana...vet exakt hur man firar målen




Robert har tystat många motståndarsupporters




David vet jag inte om han firar målet eller om han mest vill att tjejen i publiken ska ringa honom efter matchen?




Vad är chansen att G får bjuda sina fans på denna målgest?




Mats vill bjuda på Brian Laudrup målgesten i sommar




Kabba gör det enkelt för sig...lagom svårt!




Så här kommer det att se ut när Sasse låter vänstern tala. Med ett finger i luften menas att det endas blir 1 mål per säsong.




Som den lagspelare Slätta är så gör han målgesten "Det var ditt mål"




Adam kommer att köra på precis samma målgest som Torsten.




Nu får vi se hur många av dessa publiken kommer att bjudas på under säsongen. Slätta lär ju få bjuda på någon målgest då han brukar kunna stänka in några baljor.


Thomas Clavebring bjöd även han på en målgest, men den skippar vi att visa här på bloggen. Robbie Fowler säger jag bara.


Trevlig kväll!

Förlust i seriepremiären

Bälinges seriepremiär 2010 utspelade sig på Stenhagens IP mot IK Fyris. Vädret bestod av sol, men även blåsten fanns där.


Bälinge IF ställde upp med följande lag:

Martin K

Ståhl, Clavebring, Kabba, Lill-Tobar

Mårten, Degen, Torsten, Johan K

Pär H, Slätta


Avb: Kjelle, Mats, Momme, Borgen, Robert


Första Halvlek
Matchen inleds med ett väldigt avvaktande spel, där lagen ville "känna" lite på varandra. Det skapas egentligen inga farligheter från något av lagen och de få lägen som skapas har inget av lagens målvakter problem att ta hand om. Bälinge får inte så mycket långa anfall och hinner inte fylla på med folk i boxen p.g.a det, vilket gör det lätt för Fyris att rensa. Innan matchen hade det pratats om att undvika att ge Fyris onödiga frisparkar och hörnor då dem är väldigt vassa på fasta situationer och mycket riktigt gör de mål på en frispark (kan ha varit inlägg, då jag inte minns riktigt) där Fyriskillen får stå helt själv i vårt straffområde och sätta dit 1-0.

Efter deras 1-0 får Mårten bollen på högerkanten och slår den högt förbi alla och på bortre dyker Johan "Mr Bälinge" Karlsson upp och är sånär att sätta dit den. Enligt Mårten själv hade Johan satt den om det inte varit för bollens konstiga studs.

Bälinge får till sist in kvitteringen innan halvtidsvilan då Slätta "tråcklar" sig igenom och sätter den otagbart för fyriskeepern. Det är väl egentligen det sista som händer innan halvtidsvilan. Visserligen hinner Slätta dra iväg en till vänsterkanon som fyriskeepern styr till hörna.


Andra Halvlek
Med instruktioner om att inte ge dem några onödiga fasta situationer/ hörnor, så gjorde Bälinge precis det de inte skulle göra. Första 10 minuterna av andra halvlek pressar Fyris hårt och Bälinge bjuder dem på massa "gratishörnor". På den kanske 6:e i raden gör också Fyris mål. Även där väldigt passivt i boxen. Blir Bälinge inte hetare där kommer det bli jobbigt att vinna matcher.

Efter Fyris ledningsmål tar Bälinge över taktpinnen helt och spelar faktiskt riktigt trevlig fotboll med många snygga kombinationer och fyller även på med fler spelare in i boxen. Mats är nära att kvittera, men hans nick räddas av målvakten som släpper retur som går ut till Mats igen som försöker lobba över keepern, men utan framgång. Nu spelar Bälinge riktigt bra och trycker verkligen tillbaka Fyris.

Bälinges tryck resulterar i att Fyris får många farliga kontringar och på en av dem gör dem 3-1 på och det var 10 min kvar av matchen.

Bälinge ger inte upp utan reducerar omgående genom Johan "Mr Bälinge" Karlsson och matchen levde igen, men tyvärr skapar Bälinge ingen riktigt het kvitteringschans.

Matchen slutar alltså 3-2 till Fyris och om Bälinge ska vinna matcher måste de bli hetare i både motståndaren box samt sin egna. Känns som att Bälinge förlorar matchen på de 10 första minuterna av andra halvlek, då spelet var under all kritik.

Vi avslutar med citat av Degen: "Fyris var hetare i både deras och våran box och därför vinner dem matchen"



Nu är det nya tag med start ikväll på träningen. 




Lite inför matchen med Jan Melle

Inför premiären ställde vi lite frågor till IK Fyris tränare Jan Melle. Melle som han blir kallad av upplands fotbollsfolk, är en gammal Fyrisspelare, som både spelat div 3 och 4 med Fyris. Inför förra säsongen valde Melle att lägga fotbollsskorna på hyllan (förutom hans lilla inhopp i allianscupen nu i vintras) för att ta över som tränare tillsammans med Niclas Lönnqvist. Första säsongen gick väldigt bra och Fyris kunde ta steget upp till div 3, men ett gotländskt lag satte stopp för det i kvalet. Till denna säsong har Melle fått ta över hela tränarsysslan själv då Niclas Lönnqvist valt att ta chansen inom Sirius ungdomsverksamhet.

Tjenare Melle! Hur är läget inför premiären?
Alldeles utmärkt truppen är intakt förutom Christoffer Pettersson som har en fingerskada. Väldigt kul att jobba med träningsflitig fotbollsgrupp, så jag har inget att skylla på….

Hur ser truppen ut jämfört med förra året?
Stora förändringar, vi har en stor generationsväxling. Vi har tappat etablerade spelare och fyllt på med yngre, motiverade och träningsvilliga spelare. Så, Fyris 2010 är ett framtidslag

Vilken typ av fotboll ska Fyris bjuda sina supporters på i år?
Vi hoppas kunna bjuda på en taktiskt fotboll med mycket bollinnehav och avslut. Vi jobbar mycket med vårt passningsspel och har det som en målsättning, att utveckla vårt passningsspel.

Du har ju i år tagit över som ensam huvudtränare i Fyris nu när Niclas Lönnqvist har slutat. Vilka är de största skillnaderna?
Den största skillnaden är att jag är ensam ansvarig och det innebär mer tid såklart. Det som var skönt att ha delat ledarskap var att vi mer kunde dela upp ansvarsbitarna. Min assisterande tränare Andreas Lundqvist tycker jag har vuxit in sig i rollen och bidrar med sitt positiva engagemang.

Hur har det sett ut för Bälingebekantingen Oscar A?
Oscar
är en framtidsspelare som mycket väl kan ta klivet högre upp, han har en oerhört stor potential att utvecklas vidare. Under försäsongen har han utvecklat sitt positionsspel och sin aggressivitet. Jag hoppas och tror att han kommer ta ytterliggare kliv som spelare och då menar jag att han bör utveckla sin pondus och framförallt att värdera mer i sitt passningsspel samt att bli lite snabbare i tanken. Så svaret kort och gott är att det ser bra ut.


Vad vet du om årets Bälinge?
Jag känner Bälinges tränare Fredlund, jag har spelat med Mats Rosander och jag har mött Degen ett antal gånger. Jag vet att eran nummer 9 (slätta) är en farlig forward som jobbar mycket för sitt lag, jag vet även att Bälinge är organiserade och stänger attraktiva ytor väldigt bra samt att jag har gjort ett antal mål på ”freddan” er målvakt (han har ju spelat många säsonger för Fyris .


Din favorit till seriesegern?
Går man på försäsongsmatcher blir det Märsta, min känsla säger att EIS och Gamlis blir farliga och att Nordia är en outsider i år.


Resultatet på sön?
Jag tror och hoppas att vi vinner



Vi tackar Melle för det här och önskar honom och Fyris ett lycka till under säsongen. Ska även bli intressant att se hur tränarvännerna Fredlund och Melle hanterar varandras "skutor" imorgon. Vem vinner den taktiska matchen?

Matchresultat div 4

UIF-Rex 3-2
Där såg redaktionen andra halvlek och av det redaktionen såg så var segern rättvist.

Gamlis-EIS 1-1

Märsta-Sunnersta 0-2


Sunnersta verkar bli heta som slog seriefavoriten Märsta och UIF av det lilla redaktionen såg kommer att tillhöra övre halvan. Lite svårt att veta efter en spelad match, men UIF spelade riktigt trevlig fotboll där Fredrik Östberg ser riktigt het ut.


//redaktionen


Dan före dopparedan

Nu är det alltså bara 1 dag kvar till premiären mot IK Fyris. För er som vill se matchen, men inte vet vart den ska utspela sig, så är det kl 15.00 imorgon söndag på Stenhagens IP. Kom ner och stötta Bälinge.



Senare under dagen kommer ett litet inlägg om hur läget är i Fyris m.m.  



//Redaktionen

Dan före dan före dopparedan

Nu är det inte långt kvar till seriepremiären mot IK Fyris på söndag. Innan gårdagens träning hade man ingen känsla av att premiären närmade sig då det var snö på planen och mycket kyliga vindar. När väl träningen drar igång och alla får upp värmen i sina kroppar börjar det däremot märkas att premiären är nära. En annan sak som man lagt märke till är att vi nu denna vecka varit 25 st man på träningarna. KUL! Får gärna fortsätta på det här viset.

Gårdagens träning innehöll uppvärmning ala´ Peter speciale, för att sedan övergå till spel resten av träningen, där vi spelade 11 mot 11. Under spelet visade Torsten Frings att hans formkurva pekar spikrakt uppåt då mittfältet var hans hela träningen. Hoppas det håller i sig på söndag och resten av säsongen. Riktig lirare!


+ Trots vädret spelar två killar i shorts....Holmberg och Ståhl! Starkt jobbat!
   Många på träningarna
       

- Snö!
  Brandebos lokalsinne


Imorn kommer det att komma en liten "intervju" med Jan Melle här på bloggen. Jan Melle är huvudtränare för IK Fyris. Håll utkik!!!!


//Redaktionen
 

Champions League ikväll

webvoter-omröstning
Hur slutar Inter-Barcelona?

Barcelona vinner
Inter vinner
Oavgjort

Se resultat

Hallå där....



Thomas Clavebring
Du blev ju uppflyttad från juniorlaget denna säsong. Vad är den störta skillnaden mellan junior och senior? Som back i juniorfotbollen möte man mer små och kvicka forwards, seniorernas forwards kan ofta vara större och tyngre. Det gäller att tänka och spela lite annorlunda.

Vad tror du om Bälinges chanser i år? placering?
De tycker jag borde ses som goda, men har dålig koll på det andra lagen i serien så svårt att säga en placering, men där uppe bör vi kunna vara.

Vem är lagets clown?
Nya Jonathan är lite clownig av sig. Springer och dribblar för sig själv när alla andra dricker.
-stekare
Den som ligger närmast "stekare" är nog Filip, konkurrensen inte allt för hård.
-skojare
Slätta är ju en rolig prick
-pappa
Degen, han har inte varit med så mycket, men han sköter sin kaptensuppgift mycket bra och tänker på alla i laget.
-smartaste
Många studenter i laget som säkert har en hel del bakom pannan, men av det jag vet, så vet jag att mina jämnåriga kompisar Robert och Erik har lätt för sig i skolan.
-hårding
Tror Skjorta kanske blir lite sur om han inte vinner denna, men det gör han också tätt följd av G
-rikaste
Svårt att säga, ingen spelare har visat upp något vrålåk än!


Vilka vinner Champions league, och vilka vinner Allsvenskan?
trodde på Chelsea men det gick ju sådär. Tror som alla andra att Blåvitt tar hem allsvenskan, men Örebro kan nå långt!

Vilken idol har du?
Zinedine Zidane och Steven Gerrard.


Bästa låt just nu?
Rebellion (Lies) - The Arcade Fire

Bästa film?
La vita è bella, kunde man inte tro va?

Är du singel? (för våra kvinnliga läsare) om "ja", beskriv gärna drömtjejen.
JA,
svårt att beskriva drömtjejen, men långa fina ben är alltid ett stort plus!


Vi tackar Clavebring och önskar honom ett STORT lycka till under säsongen


//Redaktionen

Dalarna och träningsläger

Först och främst vill vi på redaktionen be alla kära läsare om ursäkt för den dåliga uppdateringen som varit nu, men vi på redaktionen tog chansen och följde med killarna på deras träningsläger i dalarna. Guuud vilken trevlig resa. Det tackar vi för!

Truppen upp var följande: Lill-Tobar, Bollnäs, Momme, Brevbäraren, Torsten Frings, Popeye, Newman, Borlänge, Elektrikern, Keeper K, Lille-Tsaren, Elfenbergkusten, Sasse, Krampkäken, Slätta, Kapten, King, Skjorta, bjk och givetvis coacherna + två inlånade mattanter från "Bälingeskolan"

Frånvarande: Voronin (sjukdom) Kjelle, Robban och Totte (Innebandyslutspel) G (jobb) Kabba (jobb)

TORSDAG
Resan börjar kl 18.00 från Scandic torsdagkväll och vi anländer med bilarna uppe i dalarna runt 20-tiden. Vi blir indelade i olika rum. Alla fick någorlunda sköna sängar och madrasser utom Momme och Lille Tsaren. Momme fick sova i en soffa inne hos de äldre i laget. Tänkt var det även att Lille-Tsaren skulle dela soffa med Momme, men efter mycket funderingar på hur vi 2 tillsammans skulle få plats på den soffan kom vi faktiskt fram till att Lille-Tsaren inte fick plats. Han fick därför ta klivet in till de lite nyare grabbarna i laget.

Väl där inne har dem dragit igång en bordshockeyturnering, där Torsten Frings till sist vinner finalen över Borlänge. Värt att notera är att elfenbergskusten påstod att den riktiga finalen var i semin mellan Torsten Frings och Elfenbergskusten, då han menar att den andra slutspelshalvan var lättare. Torsten Frings gick även obesegrad ur hela turneringen, så värdig vinnare har vi iaf.


FREDAG
Väckning där "mattanterna" serverar en riktigt stabil frukost åt grabbarna. Senare åker boysen vidare till Smedjebacken där träning står på schemat. Riktigt fin hall! Träningen består främst av fasta situationer.

Sen hem igen där Spaghetti och köttfärssås står på schemat. Mycket gott! 5 stjärnigt!!

Sen tillbaka till träning igen och ett fotbollspass igen, där man tränade på 2 mot 1
och lite försvarsspel.

På kvällen styrdes Pokerturnering och många var väldigt nyfikna på att se f.d pokerproffset Popeye spela.
Spelarna delades in i 2 bord där de 3 bästa spelarna från varje bord gick till ett finalbord. Väl där vann Borlänge hela pengabingen och kunde somna gått denna kvällen efter en tuff första kväll där han förlorade hockeyfinalen.


LÖRDAG
Precis som på fredagen bjuds vi på en mycket stabil frukost och beger oss senare till första träningen av 2 på denna dag. Träningen består av kvadraten, tjuren, samt lite försvarsspel.

Hem o äta för att sedan åka tillbaka för träning igen. Träningen bestod av lite fasta situationer igen och 2 lagsspel.

Lördagskvällen bjöds på lite olika saker där Poker spelades flitigt igen, samt pingis.


SÖNDAG
Sovmorgon med stadig frukost och sedan städning och avresa mot Heby och Huddunge där det var match mot Sala FF.

Sala började i ett högt tempo och hade en mycket hög press. Första målet kommer också 10 min i matchen. Rätt snyggt! Bälinge är inte alls med i början och vinner inga närkamper. Men efter kvarten spelad börjar Bälinge äta sig in mer och mer och tar över. Bollnäs kvitterar på en hårdfrispark, som nästan borrar sig igenom målmaskorna. Efter målet tar Bälinge över matchen helt och 2-1 kommer efter att Borlänge tagit sig förbi sin back och snyggt skjuter upp bollen i första krysset från en snäv vinkel. Bälinge har chanser att utöka ledningen flera gånger under matchen.

Saker vi minns:
Tävlingen för de nya i laget där dem kör "norska fyllan" m.m.

Torsten Frings "roliga historia"

Krampkäkens kramp i käken under "rapp i käften tävlingen"

Borlänges fina "tal" till Ann....nej Eva.

Choklad....det gillar alla!

Mommes kniv första natten

Bara hela newman

Popeyes nervösa spel i pokern

Kaptens skägg och pokerådror

Borlänges ledsna ansikte efter öltävlingen "Nej neej neeej.....min mage klarar inte av en till"

bjk:s vurpa in i väggen under "norska fyllan"

Brevbärarens backhand

Lille-tsarens sovplatser

Torstens Frings viktökning

Alla olika dialekter.....sasses speciellt!

Alla f...dofter


Till sist!
Vi på redaktionen tackar för ett mycket härligt läger med mycket skratt! Alla dessa olika f...dofter blandades ihop och blev nu till EN STOR STARK doft (trupp) tillsammans! Finns även mycket som inte kom med här på bloggen, men då skulle man få skriva i 1 vecka i sträck. Ni får gärna kommentera saker som vi glömt ta upp m.m.

Stort TACK till Fredlund som låter oss vara på hans egna smultronställe och givetvis Ann och Eva som skämmer bort oss alldeles för mycket. Hoppas på fler sådana här grejer. Nu är det seriepremiär nästa helg och vi hoppas givetvis att detta ska bli en mycket rolig Bälingesäsong.


Tack ALLA!


//Redaktionen


Sandvikens AIK-Bälinge IF

På lördagen samlades då grabbarna ihop sig igen, för att åka upp till Sandviken för match mot SAIK! Tyvärr blev det torsk med 3-2. Bälinge var för det mesta det spelförande laget under matchen, men hade sina dalar där SAIK kunde ta över och göra mål. Minskar laget sina djupdykningar så är det seger i denna match. Nu är det inte långt kvar till seriepremiär. Vi här på Redaktionen längtar verkligen till dess och hoppas på en riktigt bra säsong!


//Redaktionen

Vad tror du?



Blir det Ronaldo eller Messi som avgör matchen eller är det någon annan som kliver fram?

Nya ideer och tankar...

Vi på redaktionen hade i onsdags morse ett möte angående vår kära bloggs fortsättning. Vi har på senare tid känt att det måste förnyas lite när det gäller...ja egentligen allt möjligt. Allt för att få det lite mer roligt och mer läsvärt för er som följer bloggen.

Vad vi kom fram till, håller vi i dags läget för oss själva och ni kommer själva att märka rätt stora förändringar senare. Vi på redaktionen tror verkligen på våra ideer som vi tagit upp på mötet.


Bälingebloggen mot roligare tider!


//Redaktionen

BIF - UNIK (Upplandscupen)

Som vi på redaktionen tidigare skrev så spelade BIF mot UNIK igår i Upplandscupen. En viktig match som vid seger skulle innebära avancemang i cupen och en intressant match mot Heby.
Hur slutade då tillställningen på Årsta IP igår?

BIF började lite trevande och båda lagen kändes lite nervösa. Mycket stod på spel och båda lagen ville skaffa sig ett psykologiskt övertag inför mötet i Div 4.
1-0 kom dock ganska tidigt då den nyss uppflyttade junioren, T. Clavebring, gjorde mål på en hörna. Inget snyggt nickmål utan ett mer "Petter Hansson mål". Bollen skulle bara in!
Efter 28 minuter kvitterade dock UNIK och matchen stod nu och vägde.
I den 40 minuten vägde det över till BIF:s fördel när Johan Karlsson, efter en perfekt cross/djupledsboll av Slätta, löpte från sin högerposition mot mål och destinkt och välplacerat satte 2-1 till BIF.
Nu tog grabbarna tag i taktpinnen och det var med mer finess än styrka som Bälinge lirade sig till en 2-1 ledning innan domaren blåste för vila.

I den andra halvleken utökade "Torsten" till 4-1 efter att Sudden snurrat upp tre UNIK spelare så mycket att de sog ut som tre karuseller på Liseberg. Sudden fick fram bollen till Torsten som likt David Villa satt bollen hårt och otagbart vid målvaktens bortre (högra) stolpe.
"Å nu är det väl klart ändå", tänkte vi och mindes Arne Hegerfors exakta ord under VM 94 då Sverige gjorde 3-1 mot Ryssland.. men icke!

BIF tappade den pinne som de så hårt hållt i sen 2-1 målet och började nu bjuda in UNIK. Det blev väldigt nervöst och stressigt och BIF skänker bort både 4-2 (i den 76:e minuten) och 4-3 på straff (i den 90:e minuten)
Trots UNIK:s försök så lyckas BIF hålla undan och vinna matchen med 4-3.

I det hela så var Bälinge bättre, men de måste försöka bli bättre på att spela på resultatet när så lite är kvar av matchen.
Nästa cupmatch är som sagt mot HEBY och det ser vi fram emot. En straff har BIF tillgodo och de gör minst ett spelmål, vilket ska räcka för avancemang!

+ BIF:s backlinge bestod i andra halvlek av 3 st 92:or!!
+ Lill Tobar för en mycket bra match på en ovan vänsterbacksposition
+ Slätta o Sudden är ett bra anfallspar (när de får vara på planen samtidigt)
+ Martin Karlsson (likt peter schmeichel lotsade han laget bakifrån och gjorde många bra räddningar
)

- Det nervösa sammanbrott som drabbade BIF efter deras 4-1
- Skadorna som stör laget
- BIF:s A-plan ligger under mint 20cm snö!


Nästa match mot SAIK nästa helg.

// Vi på Redaktionen

Alex Lund åker störtlopp



Redaktionen hittade ett klipp på Bälingespelaren Alex Lund som åker "störtlopp" ner för "väggen" i Sälen

Glad Påsk..

Nu är det Påsk och nästa vecka åker BIF på träningsläger till Smedjebacken för att slipa formen och samla ihop gänget inför premiären borta mot Fyris den 25 April.

Det är ju som bekant en del nya i truppen, så en helg som denna där spelarna tillbringar en helg med varandra är mycket bra för lagkänslan.. Det är ju det som BIF är kända för. Den härliga, varma och ödmjuka kamratandan!  VI på redaktionen hoppas verkligen att BIF med dessa lag-egenskaper och med en gnutta styrka och lite finess kommer att gå långt under denna säsong.

Hur stor truppen blir som åker till Smedjebacken kan redaktionen inte svara på, men eftersom truppen består av minst 25 man så tror vi att det är runt 20 spelare som kommer att dra iväg på torsdag.

Innan träningslägret är det dock dags för en match i Upplandscupen mot UNIK. Denna match spelas på måndag 19.00 på Årsta IP.
Uniks facis de två sista matcherna är förslust mot Div 2 laget Huddiksvall med 4-1 och senast förslust mot Månkarbo med 2-1.
Nu är det dock cupmatch och båda lagen vill nog ha en vinst här och på så sätt avancera i cupen samt kanske få ett psykologiskt övertag inför första mötet i Div 4.
Truppen inför matchen är okänd, men följande spelare har varit eller är skadade. (informationen från laget är inte färsk så ha överseende med ev. fel)

- Sasse, fotskadad
- David, okänd
- Skjorta, knä
- Kabba, lår?
- Slätta, fot?
- Pär H, lår
- Filip, lår?

Vi hoppas att alla grabbar blir frisk snart och redo för spel. VI behöver ALLA under säsongen!

Nu ska redaktionen ut och njuta av den varma kvällssolen här i Söder. Glad Påsk på er och hoppas att vi ses på Årsta IP på måndag.

Kan ge ett tips för er som spelar:
Lazio-Napoli 2, Odds: fina 3,00 på Unibet (Quagliarella och Hamsik i storform)


Alla lag behöver en sån här spelare. Vem är BIF:s motsvarighet..? Degen?


// Vi på Redaktionen

Lite resultat....

I helgen spelade Bälinge 2 matcher. Lördagen spelades mot Viljan på Ekebydalens konstgräs och slutade 2-2 efter att Bälinge legat under med 2-0 i halvtid.

Söndagen spelade man ute i kungsängen mot Håbro som spelar i div 6. Det var upplandscupen och Bälinge gick vidare med 4-3. Coach Fredlund missade en straff i sista minuten. Där visade han verkligen grabbarna hur man sätter en boll i kassen. Matchen spelades även på en grusplan med mycket vattenpölar.

Måndagen var det träning som vanligt. Mycket skador och sjukdomar, samt en del som åkt hem för att fira påsk, med familj och vänner.

Tisdagen var det match igen! Denna gång mot Österfärnebo i div 6? Gamla Bälingespelaren "Färna" spelar numera i det laget och spelade forward.....nej mittback!!!! Seger till Bälinge blev det där siffrorna blev stora.





//Redaktionen

RSS 2.0