Helgen..

När helgen nu inte bestod av något spelande så begav sig Momme, Mats, Filip, Torsten, Kabba och Pär H till Löten för att kolla in Gusk-Sundsvall. Den matchen dominerades av Gusk som klarade nytt kontrakt i division 2.

Efter matchen följde Momme, Filip och Mats med hem till Kabba och hans stora palats. Där blev det lite av en tipslördag men tyvärr inga vinstpengar denna gång. Tipskungen Filip som jobbar som experttippare på Matöppet i Bälinge fick 5 rätt som mest på stryptipset. ILLA!

Vart försvann Pär H och Torsten kanske ni andra undrar nu?

Torsten var tvungen att värma upp inför den stora kvällen med massa damer. Rykten säger att killen samlat ihop 4 nummer från damerna under en kväll på stocken.

Pär H är det mer oklart kring....antagligen nått med gumman.


På kvällen drog vi över till Torstens place, där det bjöds på tv-spel (fifa) där Filip inte direkt imponerade trots många års erfarenhet av Fifa-spel. Parma-Milan kollades in också, där Zlatan borde ha gjort någon balja, men denna gång räckte det med Pirlos häxpipa. Otroligt mål!

Efter Milanmatchen fick Torsten bråttom iväg till Norrlands där gumman hans för kvällen stod och väntade ömtåligt. Det hela börjar med att gumman står på dansgolvet och väntar in Torsten. Filip påpekar det till Torsten att hon står och väntar på att bli bjuden på dans. Men Torsten e lite för feg denna kväll.

Filip drar iväg för att köpa öl och när han senare kommer tillbaka så är Torsten helt plötsligt uppe och dansar styrdans med gumman. Sjuk vändning! Filip ger sen Torsten beröm för att han vågade gå fram och bjuda upp henne, men då förklarar Torsten att det var hon själv som bjöd upp honom. Tydligen är det damerna eller hönorna som Pär H hade sagt, som ska bjuda upp herrarna på 2000-talet.


Kvällen vart mycket lyckad!



För er som undrar vart Kabba tagit vägen så provtränar han med Strömsbergs IF





Angående årets snyggast mål denna säsong så står det mellan två alternativ för mig. Kan inte avslöja de här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0