Träning ikväll

Ikväll kl 19.00 tar Bälinge på sig dobbskorna igen. Träningen kommer att hållas till inne i diöshallen. Träningen är frivillig och den är även öppen för folk som vill prova på att träna med Bälinge, så det är bara att snöra på sig skorna och komma ner och testa.


På fredag är det även avslutningsfest och det ska bli otroligt kul. Tänkte det var bäst att skriva det här så inte fler gör samma misstag som Jon och är på väg ut på avslutningsfest vid fel tidpunkt.

På fredag är det också så att vi sluts upp hos Degen innan och tar en välkomstdrink....förväntas iallafall!




Lite uträkningar

Bälinges poängskördar vår och höst samt målskillnad

vårsäsong 20 p  18-12    +6

höstsäsong 16p  17-14    +3


Som man kan se här ovan så gör Bälinge en bättre vårsäsong än höstsäsong i alla kategorier. Blev mer insläppta mål, mindre gjorda mål och sist men inte minst sämre poäng. Vad det här beror på vet jag då inte, men personligen känns det som att vi gjorde det lite svårt för oss själva på hösten då vi skulle jaga spelare hit och dit. På vårsäsongen så försvann massa spelare, men då körde vi på de spelare vi hade och vi vann flera matcher i rad och de som fick spela visade grym vilja och bra spel. Sen när hösten kom så skulle det ändå lockas hit fler spelare som om att vårsäsongen var ett fiasko och det blev stor spelaromsättning istället. Vissa kom för att sedan dra iväg igen, vilket inte är bra för ett lag. Låt de som börjat allt få avsluta det också.




Topp fyratabellen (inbördesmöten)                                Topp fyratabellen (mot
nedflyttningslagen)
EIS 13p                                                                           UNIK 12p
Unik 10p                                                                         UIF 10p
UIF 5p                                                                           Bälinge 10p
Bälinge 5p                                                                      EIS 6p


Enligt mina beräkningar så var EIS starkast av lagen när det gäller toppmöten men sämst när dde spelade mot "sämre" lag. Känns som att det är deras spel mot bottenlagen som ställer till det för dem uppe i toppen. Bälinge och UIF var relativt starka mot bottenlagen men desto svagare mot topplagen. Vinnaren UNIK var starka både mot topplagen och mot bottenlagen, vilket till sist visar sig i sluttabellen där de står som slutsegrare efter en otrolig höst med bara vinster.




Lite tankar kring prisutdelningarna på fredag

På fredag kommer spelare att tilldelas fyra olika priser och det är (se nedan)

Årets spelare (framröstad av spelarna)
Här finns det bara en kille i mina ögon och den här personen har gjort en grym säsong. Han har inte bara gjort en grym säsong utan är en kille som alltid ställer upp och har en hög träningsnärvaro samt har varit med hela säsongen, vilket jag ser som viktiga anledningar när man röstar fram årets spelare.

Årets mål (framröstad av spelarna)
Här blir det mycket tuffare att få fram en vinnare tror jag då det har bjudits på en hel del vackra mål denna säsong från Bälingegossarnas guldfötter. Men mitt val blev till sist nått som inte bara har med målet att göra utan även hur det såg ut innan målet + att målet var ett klassmål.

Lagets målkung
Här vet ju alla redan vem det är och det kunde man ju nästan ana innan säsongen hade börjat också.

Ledarnas spelare (framröstad av ledarna och tränare)
Priset går förmodligen till någon som alltid ställer upp och spelat hela tiden.



Återstår att se vilka vinnarna är. Vinnarna kommer att dyka upp här på bloggen senare + bild på spelarna. Ska nämligen försöka leta rätt på en kamera så det kan läggas upp lite bilder från avslutningsfesten här på bloggen. Har varit dåligt med bilder på bloggen tyvärr.



Vet inte om jag får skriva nått om hur det ser ut inför nästa säsong när det gäller spelare än, men håll utkik så kanske det dyker upp snart. Verkar som att de flesta stannar kvar iallafall


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0